vineri, 3 septembrie 2010

Ce este euforaje.ro


Saturat sa tot vad stalpii din oras plinide hartii cu numere de telefon pentru foraje puturi apa, m-am gandit sa fac un portal pentru foratori. In care sa se inscrie sa isi promoveze serviciile in mod civilizat.

Ei bine www.EUforaje.ro este un proiect destinat in special promovarii forajului romanesc si a firmelor de foraj din Romania, insa, dincolo de prezentarea unor produse si servicii de foraj, scopul sau este de a pune la dispozitia utilizatorilor sai cat mai multe informatii despre foraje - puturi, fantani, orizontale, hidrologie si, in general, tot ce poate contribui intr-o masura oarecare la o mai buna cunoastere procesului de foraj.

Realizat de o echipa cu experienta in domeniul serviciilor internet pentru foraje, www.EUforaje.ro se doreste a fi mai mult decat un simplu instrument, mai mult decat o lista de firme de foraj - www.EUforaje.ro este si va ramane un ghid ce va va furniza cele mai bune informatii atat pentru contractarea unui forator, dar si pentru cultura Dumneavoastra generala.

In plus, www.EUforaje.ro va invita sa faceti parte din acest proiect de promovare a firmelor, produselor si seviciilor de foraj romanesti printr-o rubrica specializata, in care veti putea da feedback si chiar adauga imagini cu lucrarile Dumneavoastra.

Pentru ca vrem ca serviciile oferite de www.EUforaje.ro sa va fie de folos, va promitem ca acestea se vor imbogati si imbunatati pentru a va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie atunci cand doriti sa va planificati realizarea unui foraj.

Cu speranta ca, in timp, vom avea o colaborare cat mai buna, va mai asteptam pe la noi, pentru ca va oferim informatii utile, la doar un click distanta!

Echipa EUforaje.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu